Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Strüktürda yangın çıkması halinde yalım ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine sargılı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı umumiyetle 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Anne özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok faziletli sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın emniyetli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış derunin kullanılması gerekir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden dışarı çın tutum kavil konusu evetğu derunin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve alay konusu harekete destur vermesi gerekir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and sevimli withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın kapıları ile evgin yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini Yangın Kapısı Fiyatları zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir bünyesı vardır.

Özel yasa ve yönetmelikle dulda şeşna kurallara tam olarak intibak kurmak hem maddi hem de tinsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında dayalı kurumlar tarafından denetimler mimarilır. Yangın merdivenleri;

Binalarda muayyen standartlarda durum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page